Long time no see

Paljon on tosiaan tapahtunut tässä kuukausien aikana. Maaliskuun alussa vaihtui valmentaja ja tiimi. Nykyään minua valmentaa Sanna Rajala ja kuulun tiimiin Teamfitlife. Välidieetti päättyi silloin ja nosteltiin kaloreita. Kisadieetillä olen ollut jo 10 viikkoa. Se on mennyt hyvin! Kaiken kaikkiaan kisadieettiviikkoja tulee 21. Kesäkuussa oli ilmoittautuminen Helsingissä järjestettäviin karsintoihin. Toukokuussa aloitin työt Skanssin Lindexissä ja ei enää kauan niin markkinointiassistentin paperit pitäisi olla käsissä.

Tänään vielä Ruisrockkiin! Niitä festareita en halunnut jättää välistä, kun energiaa kerran on riittävästi.

Siinä hyvin tiivistettynä kuulumiset. Blogi hiljentyy ja herää kunnolla henkiin syksyllä. Silloin on enemmän aikaa panostaa sisällön tuottamiseen. Tulen kertomaan tarkemmin kisamatkastani ja tulevaisuuden suunnitelmista. Nyt haluan keskittyä täysillä treeneihin ja tuleviin kisoihin! Kannattaa ottaa Snapchat seurantaan (kiacarin), sinne tuotan lähes päivittäin sisältöä.

Ihanaa kesän jatkoa ja toivottavasti moni tulee paikanpäälle syyskuussa kannustamaan karsintoihin Kultsalle!

– Kia

 

 

 

Kommentit

kommenttia